Wax Guard

waxguardWax Guard vormt een duurzame beschermlaag op de lak van uw voertuig waardoor de levensduur van de laklaag aanzienlijk wordt verlengd. Hierdoor blijft de glans langer behouden en de kleur dieper. Daarnaast laat de auto zich makkelijker wassen omdat insecten en vuil zich minder goed kunnen hechten op de beschermlaag.

Bij het aanbrengen van Wax Guard op uw nieuwe auto krijgt u 3 jaar glans garantie en op uw gebruikte auto 1,5 jaar. Daarnaast ontvangt u om het half jaar een brief voor gratis glans controle. Voor prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Diamondbrite

De harde hoogglansbescherming van Diamondbrite geeft net als de Waxguard een duurzame bescherming maar dan voor een langere periode. Dit is ons meest hoogwaardige product. Verkleuring door zonlicht is verleden tijd, ook vogeluitwerpselen geven geen blijvende schade meer mits deze tijdig worden verwijderd. Eenmaal behandeld met de Diamondbrite lakverzegeling zal uw wagen een unieke en langdurige bescherming hebben.

Bij het aanbrengen van Diamondbrite op uw auto krijgt u 6 jaar glans garantie. Voor prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Master-Care

Schermafbeelding 2015-01-20 om 12.51.52
Master-Care producten zijn van hoge kwaliteit. Deze kwaliteitseisen uiten zich onder andere in de gekozen grondstoffen, verpakkingen, gebruiksvriendelijkheid van de producten en het langetermijneffect op behandelde producten.